Натурален крем за лице с масло от нар (50 гр.)

19.20 лв.

Комбинацията от масло от авокадо, Витамин Е и масло от нар спомага за хидратиране на кожата на лицето. Кремът подхранва кожата на лицето и придава свежест.

Съставки по INCI: Persea gratissima Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Punica Granatum Seed Oil, Tocopheryl Acetate

Начин на употреба: Нанасяйте веднъж дневно с нежни масажни движения върху добре почистена кожа до пълното попиване на крема.

Масло от Нар /Punica Granatum Seed Oil/

Маслото от нар се извлича от семената на вкусния тропически плод нар и от векове се използва с разкрасителни и лечебни цели. Тъй като е изключително полезно и подхранващо за организма, то е сред най-ценените съставки в съвременните козметични формули.
Маслото от нар е богат източник на витмини С и В5, полифеноли, фитоестрогени, желязо, калий и мастни киселини и съдържа 3 пъти повече антиоксиданти от червеното вино и зеления чай.

Ползи на маслото от нар като козметична съставка:
    - Идеален агент срещу бръчки, фини линии и процесите на стареене;
    - Хидратира в дълбочина - подобрява състоянието на сухата кожа;
    - Регулира производството на себум - подобрява мазната/ комбинирана кожа;
    - Предотвратява появата на комедони и акне;
    - Подсилва плътността на кожата;
    - Съживява, озарява и освежава;
    - Стимулира производството на колаген и еластин - стяга и изглажда кожата;
    - Ускорява регенерацията на тъканите и подобрява циркулацията на кръвта.
    
Маслото от нар няма странични ефекти и употребата на продукти с неговото съдържание дава чудесни резултати.


Масло от Авокадо /Persea Gratissima Oil/

Съдържа олеинова, палмитинова, линолова киселини, витамини А, С, D, E, K, B2 и др. Маслото има силно подхранващо действие, висока проникваща способност и регенериращи свойства. Успокоява и омекотява груба и люспеща се кожа. Препоръчва се за суха и застаряваща кожа, за бързо възстановяване на еластичността и целостта на кожата.


Витамин Е

Витамин Е е наистина звездна съставка за повечето козметични средства за кожата. Добре известни са способността му да се бори със свободните радикали, а също и натуралността на произхода му. Точно тези свойства го правят и сред най-предпочитаните ингредиенти в кремове и серуми за лице.